Συνάντηση Σκα Κέλερ με τους Οικολόγους Πράσινους με κύρια θέματα τις ευρωεκλογές, τις εξορύξεις υδρογονανθράκων και το μεταναστευτικό

0

Η ευρωβουλευτής των Γερμανών Πράσινων και συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων / Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία, Σκα Κέλερ, επισκέπτεται την Ελλάδα και θα πραγματοποιήσει συνάντηση το Σάββατο στις 11:00 το πρωί με τους Οικολόγους Πράσινους στα γραφεία του κόμματος (28ης Οκτωβρίου 128, 5ος όροφος – Αθήνα). Στην συνάντηση θα συμμετέχουν η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, ο Βουλευτής, Γιώργος Δημαράς, μέλη των Θεματικών Ομάδων Ενέργειας και Διεθνών των Οικολόγων Πράσινων και μέλη από πανελλαδικά κινήματα ενάντια στις εξορύξεις. Τα ζητήματα που θα συζητηθούν θα αφορούν κυρίως στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, στο μεταναστευτικό και στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, έπειτα και από την πρόσφατη επίθεση στην Πράσινη Ευρωβουλευτή κατά την επίσκεψή της στην Βουλγαρία.

Στις 13:00μμ θα ακολουθήσει ενημέρωση – συζήτηση με δημοσιογράφους για την πράσινη ατζέντα.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Σκα Κέλερ θα απευθύνει ομιλία στην διήμερη συνάντηση για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπηςκαι την προοπτική της ενωτικής δράσης των προοδευτικών δυνάμεων, που πραγματοποιείται στις 16 και 17 Μαρτίου στην Αθήνα,με τη συμμετοχή ευρωβουλευτών και εκπροσώπων κομμάτων και δεξαμενών σκέψης των Ευρωπαίων Πρασίνων, της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή, η συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων θα πραγματοποιήσει το πρωί, συνοδεία του Βουλευτή Γιώργου Δημαρά, επίσκεψη στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης στην Κόρινθο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα